Internationaal

Publiek welkom bij softbal oefenduels van Koninkrijksteam op zondag 6 juni

Publiek welkom bij softbal oefenduels van Koninkrijksteam op zondag 6 juni

Het softbalteam van Team Kingdom of the Netherlands speelt op zondag 6 juni een dubbelwedstrijd tegen Duitsland op het terrein van HSV Giants in Hengelo. Het eerste oefenduel op Sportpark Slangenbeek start om 13.00 uur, de tweede oefenwedstrijd begint om 15.10 uur. De KNBSB is verheugd om te melden dat er GRATIS plek is voor maximaal 100 toeschouwers op deze middag!

Deze wedstrijden zijn onderdeel van de pilots vanuit de Rijksoverheid in het kader van “Testen voor Toegang”. Het is een mooi verlengstuk van de pilot die nu loopt, waarin toeschouwers in de periode tot en met 30 mei welkom zijn bij wedstrijden van de Honkbal Hoofdklasse en Softbal Hoofdklasse. 

Voor het Koninkrijksteam zijn de duels met Duitsland in Hengelo een mooie krachtmeting in aanloop naar het EK Softbal 2021, dat op 27 juni start in Italië. 

Zin in een toffe softbalmiddag in Hengelo? Wees er snel bij, meld je aan en kom naar het mooie sportpark in Hengelo!

Lees alle belangrijkse informatie op onze inschrijfpagina en schrijf je in! Via de mail ontvang je na je inschrijving nogmaals alle informatie. 

LIVESTREAM
Bemachtig je geen ticket voor de duels en/of kijk je toch liever vanuit huis naar de duels met Duitsland? Softbal Dino TV zorgt voor een livestream, rechtstreeks vanuit Hengelo! Via het YouTubekanaall van Softbal Dino TV kun je beide duels aanschouwen op zondag 6 juni.

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Internationaal