Zo vol mogen de tribunes helaas nog niet zijn, maar er is weer publiek welkom in de Hoofdklasse, de komende weken.

HB Hoofdklasse

Nieuwe wedstrijden ingepland Hoofdklasse; toeschouwers toegestaan

Nieuwe wedstrijden ingepland Hoofdklasse; toeschouwers toegestaan

Vanwege het verplaatsen van het OKT Honkbal, heeft de KNBSB extra wedstrijden ingepland om te zorgen dat de Hoofdklasse 2021 alsnog een volledig seizoen kan spelen. Dat betekent dat er de komende drie weken toch wedstrijden op het programma staan. Er is nog meer goed nieuws: bij deze wedstrijden is vanaf zaterdag 5 juni wederom publiek welkom!

In het aankomende weekend staan er series tussen Curaçao Neptunus en L&D Amsterdam, Hoofddorp Pioniers en HCAW en Quick Amersfoort en Silicon Storks op het programma. Een week later spelen L&D Amsterdam en Curaçao Neptunus opnieuw tegen elkaar, zodat zij gelijk de wedstrijden die zij zouden missen rondom hun Europa Cup-deelname gespeeld hebben. In die week daarna staan Twins Oosterhout en DSS/Kinheim tegenover elkaar.

Het volledige schema in de Hoofdklasse vind je hier.

Publiek

Na een geslaagde Pilot met Testen voor Toegang is na nieuwe versoepelingen een testbewijs niet per sé meer een verplichting om toegelaten te worden als toeschouwer. Let op! Bij sommige verenigingen is er alsnog een testbewijs nodig om de wedstrijden bij te wonen. Dit geldt voor L&D Amsterdam, HCAW en Hoofddorp Pioniers.

Voor alle verenigingen geldt dat er een maximum aantal toeschouwers toegelaten wordt. Meer informatie over waar je met of zonder testbewijs toegang krijgt en hoe je je kunt aanmelden vind je hier.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in HB Hoofdklasse