Catcher Laura Wissink verruilt Tex Town Tigers voor Quick Amersfoort.

SB Hoofdklasse

Ook dit weekend publiek welkom bij Hoofdklassewedstrijden

Foto: © Fred Versluis

Ook dit weekend publiek welkom bij Hoofdklassewedstrijden

Na een geslaagde pilot met ‘Testen voor Toegang’ de afgelopen weken, zorgen nieuwe versoepelingen er nu voor dat er ook dit weekend publiek welkom is bij de Hoofdklassewedstrijden. Er geldt wel een maximumcapaciteit per verenigingen en hoewel een testbewijs geen verplichting is, werkt een aantal verenigingen nog wel met een testbewijs als verplichting voor toegang.

Dit weekend spelen Hoofddorp Pioniers en Onze Gezellen, Olympia Haarlem en Sparks Haarlem, Quick Amersfoort en ROEF! en Tex Town Tigers en Amsterdam Pirates tegen elkaar. Voor meer informatie over testbewijzen en beschikbare kaarten en om je direct in te schrijven, klik je hier!

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in SB Hoofdklasse