Honkbal

Wellink helmsponsor van Koninkrijksteam op het OKT

Wellink helmsponsor van Koninkrijksteam op het OKT

Tijdens het Olympisch Kwalificatie Toernooi, dat volgende week start, prijkt het logo van F. Wellink Lekkerkerk BV op de helmen van Team Kingdom of the Netherlands. Wellink is al langer partner van de KNBSB en heeft het partnership voor dit belangrijke OKT uitgebreid met de helmsponsering van het Koninkrijksteam. Commercieel directeur Laurens Blanken legt uit waarom het varkensvleesveredelingsbedrijf het Koninkrijksteam met veel plezier steunt.

Waarom hebben jullie besloten om het Kingdomteam te steunen in aanloop naar het Olympisch Kwalificatietoernooi?
“Vanuit ons partnership uit het verleden dragen wij de honkbalsport en dus het Koninkrijksteam een warm hart toe. Op ons kantoor hangt het shirt van het Koninkrijksteam en daar zijn we trots op. Dit niet alleen is de reden voor het steunen, want wij zien ook een zeer grote kans en toegevoegde waarde tussen Wellink en het Kingdomteam op commercieel gebied. Met de sterke brandnaam heeft dit team bewezen dat een relatief klein land kan excelleren. Wellink steunt het team op het OKT met plezier, omdat juist in de markten waar wij zaken doen, Nederland zich heeft gemeten met de grote spelers. Ook wij zijn er van overtuigd dat wij in de verschillende markten met onze producten kunnen excelleren.”

Sowieso zijn jullie al een tijdje partner van de KNBSB. Kunnen jullie iets meer vertellen over de liefde voor onze sporten?
“Teamsporten in het algemeen en honkbal in het bijzonder, bestaan bij de gratie van visie en het maken van plannen. Er is een heldere parallel tussen honkbal en Wellink qua teamwork, visie en plannen. Nadat we als Wellink eind 2019 verzelfstandigd zijn en de sleutelmanagementleden ook toegetreden zijn als aandeelhouders, hebben we geleerd dat samen sturen een dynamiek is die sport nodig heeft om successen te halen. Honkbal bestaat niet alleen uit de drive om te winnen. Zaken als tactiek, opleiding en samenwerking bepalen het haalbare resultaat en als toeschouwer kunnen wij hier veel van leren en gebruiken binnen onze organisatie.”

Hoe groot schatten jullie de kansen in dat ons team zich plaatst voor de Olympische Spelen?
“In ons vak zijn percentages erg belangrijk omdat die het verschil tussen winst en verlies bepalen. Een kans inschatten of het Kingdomteam zich gaat plaatsten voor de Olympische Spelen, is wat ons betreft geen kans maar een gegeven. Met alle kunde qua spelers, trainers, management, de bond en de ondersteuning van het bedrijfsleven geloven we in een goed resultaat!”

De KNBSB is blij dat partner Wellink het Koninkrijksteam steunt op het OKT! Ga naar de website voor meer informatie over het bedrijf.  

Start van het OKT
Het Olympisch Kwalificatietoernooi duurt van 22 tot en met 26 juni in Mexico. Het Nederlands Koninkrijksteam opent het toernooi met een wedstrijd tegen Venezuela en strijdt ook tegen Dominicaanse Republiek voor één ticket voor Tokio. Alle wedstrijden zijn live te bekijken via ESPN. Bekijk het speelschema en de selectie van Team Kingdom of the Netherlands.

Heeft u interesse in een Partnership met de KNBSB en Team Kingdom of the Netherlands of wilt u meer informatie hebben over de inhoud hiervan? Neem dan contact op met Commercieel Manager Berry van Driel.

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Honkbal