Olympische Spelen

Official Mariana Prins vlogt vanuit Tokio

Official Mariana Prins vlogt vanuit Tokio

Onze Nederlandse softbalofficial Mariana Prins is in Japan voor de Olympische Spelen. Vanuit Tokio houdt ze ons voor Softbaldino TV en de KNBSB op de hoogte van haar gave belevenissen! Het is je van harte gegund en heel veel succes daar Mariana! De eerste twee vlogs staan al op YouTube en via dit kanaal zullen we regelmatig nieuwe vlogs van haar online zetten!

Mariana Prins-Atanasova is het levende bewijs dat je met talent en een flinke portie doorzettingsvermogen snel in de pikorde kan stijgen op de internationale lijst van officials. De Nederlands-Bulgaarse vertelde ons eerder in een interview over haar stormachtige carrière en de liefde voor het scheidsen. Dat was in de periode dat de Olympische Spelen helaas waren uitgesteld. 

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Olympische Spelen