Softbal

Ook official Dennis Duin aangewezen voor Olympische finale!

Ook official Dennis Duin aangewezen voor Olympische finale!

Naast Mariana Prins is er nog een Nederlandse official aangewezen voor de Olympische softbalfinale van vanmiddag. Dennis Duin is official scorer tijdens de wedstrijd tussen de twee gedoodverfde kampioenskandidaten Japan en Team USA. De belangrijkste softbalwedstrijd sinds de Olympische finale van 2008 en deze wedstrijd krijgt een duidelijk oranje tintje. Erg gaaf!

Duin was uiteraard zeer blij met zijn uitverkiezing voor de Olympische Spelen en liet deze week in een interview nog weten wat zijn verwachtingen vooraf waren: “Mijn verwachting van de Spelen: gewoon genieten van elke minuut. Voor mij is scoren tijdens de Olympische Spelen is het hoogst haalbare voor mij op score gebied. Ik heb hiervoor hard gewerkt om dit te behalen. Ik laat zien wie ik ben en wat ik kan. En nu sta ik op het grootste sportevenement ter wereld. Ik ga gewoon mijn best doen.”, aldus Duin.

Nu weten we waar dit toe geleid heeft: Dennis Duin is de official scorer tijdens de Olympische finale. Volgens het uitzendschema van Eurosport is de wedstrijd, in elk geval in delen, vanaf 13.00 uur live te zien op het vaste kanaal van Eurosport in het schakelprogramma. De wedstrijd is ook in zijn geheel live te bekijken via Discovery+.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Softbal