HB Hoofdklasse

Samenvattingen: Pioniers twee keer te sterk voor Storks

Samenvattingen: Pioniers twee keer te sterk voor Storks

In de race om de vijfde plaats deed Hoofddorp Pioniers goede zaken door in de laatste speelronde twee keer te winnen van Silicon Storks. De samenvattingen van deze serie had je nog van ons tegoed, want de laatste wedstrijd werd vanwege regen op zondag pas op maandagavond gespeeld.

Inmiddels is duidelijk dat de twee zeges van Pioniers niet genoeg waren voor de vijfde plaats. Vanavond verloor Hoofddorp van Twins Oosterhout en zo is de eindstand van het reguliere seizoen in de Hoofdklasse bekend:

  1. Curaçao Neptunus
  2. L&D Amsterdam
  3. HCAW
  4. Twins Oosterhout
  5. DSS/Kinheim
  6. Hoofddorp Pioniers
  7. Silicon Storks
  8. Quick Amersfoort

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in HB Hoofdklasse