Maxime van Dalen (archief) sloeg één van de homeruns.

Softbal

Softbalsters Koninkrijksteam oefenen tegen Heren Hoofdklassers

Maxime van Dalen (archief) sloeg één 3-run homerun.
Foto: © Jan Kruijdenberg

Softbalsters Koninkrijksteam oefenen tegen Heren Hoofdklassers

Team Kingdom of the Netherlands eindigde deze zomer tijdens het EK Softbal op de tweede plaats achter Italië, maar er wordt uiteraard ook nu nog hard gebouwd aan de toekomst, waarin de aartsrivalen uit Italië weer verslagen worden in de EK Finale. Het team traint hard in Amsterdam en speelt in deze periode een reeks oefenwedstrijden tegen mooie tegenstanders.

Zo werd er vorige week woensdag, bij de feestelijke onthulling van de nieuwe lichtinstallatie, geoefend tegen de Hoofdklasse Herensoftballers van Red Lions.

Tegen de ploeg uit Rijswijk werd met 12-8 gewonnen. Uitblinkers aan de kant van het Koninkrijksteam waren Jessie van Aalst met twee doubles en Maxime van Dalen, die in de beslissende 8-run vijfde inning een 3-run homerun sloeg! Op de plaat gooiden Lindsey Meadows en Kirsten Scheele het Koninkrijksteam naar de overwinning.

Vanavond wordt er in Amstelveen tegen DVH gespeeld en in de komende weken staan er ook nog wedstrijden tegen Nieuwegein Diamonds en Tex Town Tigers op het programma.

De wedstrijd van vanavond bekijk je live via SDTV:

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Softbal