EK 2021

STOX Energy Socks helmsponsor tijdens EK Honkbal

STOX Energy Socks helmsponsor tijdens EK Honkbal

Tijdens het EK Honkbal, dat morgen in de Italiaanse regio Piemonte van start gaat, prijkt het logo van STOX Energy Socks op de helmen van Team Kingdom of the Netherlands. STOX is al langer Supplier Partner van het Koninkrijksteam: alle spelers en speelsters spelen hun wedstrijden voor Oranje met de compressie-sokken van STOX. Nu is het partnership uitgebreid met helmsponsorship tijdens het EK Honkbal.

STOX Energy Socks produceert high tech compressie-sokken die de bloedsomloop in de onderbenen bevorderen. Hierdoor stroomt er meer bloed door de onderbenen en worden er meer afvalstoffen afgevoerd. En dit zorgt ervoor dat spieren sneller herstellen en dat er minder snel blessures worden opgelopen.

In een toernooi waarin het Koninkrijksteam vrijwel dagelijks wedstrijden speelt, is sneller herstel zeer wenselijk. Voor STOX geldt dat zij via het partnership exposure krijgen voor hun producten en dat zij het verhaal over hun unieke sokken wereldwijd kunnen vertellen. Partnership manager van STOX Energy Socks Martijn Elffers: “Het interessante aan dit partnership is dat we een hele nieuwe doelgroep bereiken in Nederland en in buitenland. Via de KNBSB kunnen wij uitleggen wat de werking van compressie-sokken is. Daarnaast is Team Kingdom of the Netherlands het eerste team in de (honkbal)wereld dat met compressie-sokken speelt. Deze sokken hebben we dan ook samen ontwikkeld met KNBSB. De speelsters en spelers voelen direct het verschil en zijn, net als wij, erg blij met het resultaat.”

De oplettende kijker zal zien dat het logo van STOX Energy Socks dus tijdens dit toernooi op de helm van het Koninkrijksteam staat. Alle wedstrijden worden tijdens het EK live uitgezonden op www.baseballsoftball.tv.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in EK 2021