EK 2021

’t Hoen: Tijd voor revanche op Tsjechië

’t Hoen: Tijd voor revanche op Tsjechië

Het lijkt al weer even geleden, maar tijdens het EK van 2019 werd er één wedstrijd verloren en de tegenstander toen was de ploeg die Team Kingdom of the Netherlands ook morgen weer tegenkomt. Bondscoach Evert-Jan ’t Hoen herinnert het zich nog goed en zint op revanche tegen de Tsjechen.

In een reactie na de wedstrijd van vandaag tegen Slowakije geeft hij ook aan blij te zijn met de prestaties van een aantal jonge werpers vandaag. Ook debutant Junior Martina kwam aan het woord. Martina sloeg tegen Slowakije vier van de elf punten binnen met een single en een double.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in EK 2021