EK 2021

Reacties van uitblinker Bernadina en bondscoach ’t Hoen na de EK winst

Reacties van uitblinker Bernadina en bondscoach ’t Hoen na de EK winst

Na de fantastische ontknoping in de EK Finale van gisteren en de daaropvolgende huldiging verschenen uitblinker Roger Bernadina en bondscaoch Evert-Jan ’t Hoen voor de camera van de organisatie om in een interview te vertellen hoe zij de finale ervaren hadden.

’t Hoen looft de veerkracht van zijn team en noemde zowel de jonge werpers, die het Koninkrijksteam in de wedstrijd hielden en de ervaren slagmensen, die met belangrijke hits en goede at bats uiteindelijk de doorslag gaven in de met 9-4 van Israël gewonnen finale.

Roger Bernadina, die werd uitgeroepen tot Most Valuable Player van het EK, vertelde in zijn interview onder meer over zijn belangrijke at bat, waarin hij de bal uiteindelijke talloze meters over het hek in het rechtsveld zou slaan om de wedstrijd weer in evenwicht te brengen.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in EK 2021