HB Hoofdklasse

Samenvatting: Amsterdam naar Holland Series, spanning onderin Hoofdklasse

Samenvatting: Amsterdam naar Holland Series, spanning onderin Hoofdklasse

Elke maandagavond vind je hier de samenvattingen van de Hoofdklasse Honkbal met vandaag natuurlijk de beelden van de fenomenale comeback van L&D Amsterdam in de play-offs, waarin het een 2-1 achterstand omturnde tot een 3-2 overwinning in de best-of-five om zich zo te plaatsen voor de Holland Series. Bovendien zie je ook hoe DSS/Kinheim zich veilig speelde en zeker is van deelname aan de Hoofdklasse in 2022 en weten we dat het onderin spannend blijft, ondanks dat we geen beelden van de serie Pioniers-Quick hebben, omdat daar geen highlights getagt werden door de verenigingen en zo geen beelden binnenkwamen.

L&D Amsterdam – HCAW

DSS/Kinheim – Silicon Storks

Hoofddorp Pioniers – Quick Amersfoort

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in HB Hoofdklasse