HB Hoofdklasse

VIDEO: Sulbaran en Lampe brengen L&D Amsterdam op 2-0 voorsprong

Foto: © Martine van Wely/MvW Fotografie

VIDEO: Sulbaran en Lampe brengen L&D Amsterdam op 2-0 voorsprong

In Amsterdam leek Game 2 van de Holland Series op donderdagavond wel een kopie van de eerste wedstrijd. Dominante pitching van de Amsterdammers, die optimaal gebruik maken van slordigheden in het Rotterdamse veld om zo met 3-1 te winnen van Curaçao Neptunus en een 2-0 voorsprong te nemen.

Jasper Roos en Jason Houtkamp bespraken de wedstrijd met Player of the Game Juan Carlos Sulbaran, die een complete game gooide, Neptunus derde honkman Stijn van der Meer en L&D Amsterdam manager Michael Duursma. Die interviews, de analyse van de wedstrijd en uiteraard de samenvatting bekijk je hieronder:

De samenvattingen van de laatste speelronde van de Onderste-4 in de Hoofdklasse volgen na komend weekend, wanneer alle wedstrijden in dat deel van de competitie gespeeld zijn.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in HB Hoofdklasse