HB Hoofdklasse

VIDEO: Quick ontloopt degradatie met walk-off zege

Foto: © Martine van Wely/MvW Fotografie

VIDEO: Quick ontloopt degradatie met walk-off zege

Afgelopen weekend werd in de strijd tegen degradatie de laatste wedstrijd gespeeld in de play-offs van de Onderste-4 van de Hoofdklasse. De samenvattingen van de laatste speelronde had je nog van ons tegoed. Je bekijkt hieronder de miraculeuze ontsnappingsact van Quick Amersfoort dat met twee zeges tegen Silicon Storks en een walk-off overwinning tegen Hoofddorp Pioniers de zevende plaats en daarmee deelname aan de Hoofdklasse 2022 veiligstelde.

Quick Amersfoort – Silicon Storks

DSS/Kinheim – Hoofddorp Pioniers

Quick Amersfoort – Hoofddorp Pioniers

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in HB Hoofdklasse