HB Hoofdklasse

VIDEO: Curaçao Neptunus pakt voorsprong in Holland Series

Foto: © Jan Kruijdenberg

VIDEO: Curaçao Neptunus pakt voorsprong in Holland Series

Op donderdagavond speelden Curaçao Neptunus en L&D Amsterdam een hele spannende Game 5 van de Holland Series. Mede dankzij uitblinkers Diegomar Markwell en Christian Diaz trokken de Neptunianen uiteindelijk met 6-5 aan het langste eind en zo pakten zij een zeer belangrijke 3-2 voorsprong in de best-of-seven.

Het is tijd voor de samenvatting van de wedstrijd die bomvol zat met mooie acties, maar ook hier en daar wat slordigheden. Na afloop sprak Jasper Roos met uitblinkers Diaz en Markwell. Je ziet het allemaal in de post game show hieronder.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in HB Hoofdklasse