HB Hoofdklasse

VIDEO: Holland Series Game 6

Foto: © Robert Bos

VIDEO: Holland Series Game 6

Wat een fantastische wedstrijd speelden L&D Amsterdam en Curaçao Neptunus op zaterdag in Game 6 van de Holland Series. De Rotterdammers konden kampioen worden, terwijl de Amsterdammers streden voor de laatste kans. Er werden uiteindelijk bijna 30 honkslagen geslagen en L&D Amsterdam dwong met een 11-5 overwinning een beslissende Game 7 af.

De samenvatting en de interviews met uitblinkers Sams en Richardson en manager Jaarsma van Neptunus bekijk je hieronder. Op zondag om 14.00 uur wordt Game 7 gespeeld en die bekijk je uiteraard op deze website live!

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in HB Hoofdklasse