Honkbal

Outside the Box Episode 4: JANDINO X DUDLEY LEONORA

Foto: Line Drive Captures

Outside the Box Episode 4: JANDINO X DUDLEY LEONORA

In samenwerking met Baseball Culture NL, Louie Jay Sienders en Roelie Henrique presenteren wij jullie ‘Outside the Box’. Een serie waarin in elke aflevering een speler of speelster van Team Kingdom of the Netherlands wordt gekoppeld aan een bekende Nederlander of een bekende sporter of sportster uit een andere sport.

Host Roelie Henrique gaat op zoek naar gemeenschappelijke interesses en raakvlakken voor beide gasten en om 19.00 uur vanavond is het zover! Dan gaat de nieuwe aflevering van Outside the Box met de Curaçaose comedian Jandino Asporaat en infielder Dudley Leonora live. De twee spreken elkaar in het restaurant Blue Caribbean, van de broer van Jandino, onder meer over de grote toekomstplannen van Jandino voor Curaçao.

Wat denken jullie? Kan Jandino een balletje slaan in de Hoofdklasse Challenge? Kijk vanaf 19.00 uur vanavond mee:

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Honkbal