HB Hoofdklasse

“HonkbalSoftbal.TV is het nieuwe ‘Netflix’ voor honkbal en softbal!”

“HonkbalSoftbal.TV is het nieuwe ‘Netflix’ voor honkbal en softbal!”

Vanaf vandaag heeft de liefhebber van honkbal en softbal een nieuw thuis voor de gaafste videocontent over onze mooie sporten: HonkbalSoftbal.TV! Het seizoen is voorbij, de dagen zijn kort, maar dat betekent niet dat je je niet kunt vermaken met Honkbal- en Softbalcontent! Naast Honkbalsoftbal.nl voor het laatste nieuws is er nu dus ook Honkbalsoftbal.tv voor de mooiste video’s!

De samenvattingen van de Hoofdklasse Honkbal 2021, de mooiste highlights van de Kingdom spelers in de MLB, Outside the Box afleveringen, mooie documentaires en historische wedstrijden van Team Kingdom of the Netherlands: je vindt het allemaal op dit nieuwe platform dat in samenwerking met partner Usendes is gebouwd.

Algemeen Directeur van de KNBSB Stefaan Eskes is erg blij met het nieuwe platform waar alle content bij elkaar komt: “Dit is echt het nieuwe ‘Netflix’ voor honkbal- en softbalfans. Een hele mooie nieuwe toevoeging aan onze online communicatiekanalen!”

Het platform is te bekijken op desktops, tablets en telefoons en via AirPlay, Chromecast of gewoon met een ouderwets kabeltje uiteraard ook op je televisie te bekijken. Op de browser app van SmartTV’s kan er uiteraard ook gekeken worden. Al deze content is gratis beschikbaar. Je hoeft alleen maar even een account aan te maken!

In de komende maanden wordt het platform verder aangevuld met historische en natuurlijk ook veel nieuwe content. Neem snel een kijkje via honkbalsoftbal.tv.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in HB Hoofdklasse