EK U18 2021

KNBSB Awards 2021: Julia Kwakernaak en Lisa Brink vallen in de prijzen!

Julia Kwakernaak won de Bep van Beijmerwerdt Award (Foto: Ouders en staff U18)

KNBSB Awards 2021: Julia Kwakernaak en Lisa Brink vallen in de prijzen!

Terwijl de Team Kingdom of the Netherlands U18 nog middenin de deelname aan het WK Softbal in Peru zit, werden er gisteren na de wedstrijd tegen Tsjechie twee speelsters van het team in het zonnetje gezet en beloond voor hun goede prestaties van dit seizoen. Jaarlijks reikt de KNBSB de Bep van Beijmerwerdt Award en de Riet Vermaat Award uit aan de Meest Talentvolle Speelster en Werpster onder de 19 jaar en dit jaar gingen die prijzen naar niemand minder dan Julia Kwakernaak en Lisa Brink.

Kwakernaak was dit jaar de absolute uitblinkster tijdens het EK U18, waar het Koninkrijksteam deze zomer brons pakte. Zij sloeg in dit toernooi liefst .600 met drie doubles, een triple, een homerun en liefst 14 RBI in acht wedstrijden. Brink ging op het EK 2-1 met een ERA van 1.75 en gooide 23 keer drie slag in 16 innings.

Beide speelsters maken dus ook deel uit van de WK selectie en hebben zulke grote stappen gemaakt dat zij volgend jaar beiden op Hoofdklasseniveau te bewonderen zullen zijn.

Met de mannen van SDTV in het complot wisten wij ze van grote afstand toch te verrassen met deze mooie awards:

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in EK U18 2021