SB Hoofdklasse

KNBSB Awards: Stanley Doney Coach van het Jaar 2021

Stanley Doney heeft voor de derde keer de Coach van het Jaar Award gewonnen (Foto: Fred Versluis)

KNBSB Awards: Stanley Doney Coach van het Jaar 2021

Er is nog een aantal KNBSB Awards voor het jaar 2021 niet uitgereikt. Één daarvan was de prijs voor Coach van het Jaar (Softbal). Met de nationale titel en de winst in Europa kon die prijs dit jaar eigenlijk maar naar één coach gaan: Olympia Haarlem coach Stanley Doney.

De Nieuw-Zeelander keerde dit jaar terug bij de Haarlemse ploeg en deed dat dus zeer succesvol. Tijdens een interview met Cobus Oosting van Softbaldino werd Doney verrast met zijn derde Coach van het Jaar Award (hij won eerder in 2017 en 2018).

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in SB Hoofdklasse