EK U18 2022

Danny Rombley ontvangt Bill Arce Award uit handen van… Edsilia Rombley!

Danny Rombley ontvangt Bill Arce Award uit handen van… Edsilia Rombley!

Jaarlijks reikt de KNBSB de Bill Arce Award uit aan de meest talentvolle coach van Nederland. Dit jaar ging die prijs naar de nieuwe hoofdcoach van HCAW, die met zijn eigen honkbalschool en als hitting coach van Team Kingdom of the Netherlands U18 al aan de weg timmerde dit jaar: Danny Rombley. Hij ontving de award uit handen van niemand minder dan zijn nicht Edsilia Rombley tijdens de opnames van de volgende aflevering van Outside the Box.

Na onder meer Bizzey, Davy Klaassen en Jandino is de zangeres de volgende gast in de serie waarin bekende Nederlanders en sporters worden gekoppeld aan (oud-)internationals van het Koninkrijksteam. Of Edsilia Rombley een balletje kan slaan en hoe ze nou precies familie van Danny is, zie je binnenkort wanneer de nieuwe aflevering in première gaat.

Voor nu vast een kleine preview met de uitreiking van de Bill Arce Award:

Ron Fraser Award

De prijs voor de meest talentvolle jeugdspeler ging dit jaar naar Raydley Legito, die met Team Kingdom of the Netherlands U18 Europees Kampioen werd en met L&D Amsterdam de Holland Series won, waarin hij nog een prachtige en zeer belangrijke vangbal maakte in Game 7. Deze winter maakte hij de overstap naar Curaçao Neptunus, waar hij in 2022 onder de coaching van zijn vader Raily zal spelen.

Legito kreeg zijn ‘kerstcadeau’ te midden van zijn collega CTO spelers en speelsters tijdens één van de laatste trainingen van 2021.

Coach van het Jaar

De laatste KNBSB Award die dit jaar uitgereikt werd, ging eveneens naar de landskampioen van 2021. De Coach van het Jaar 2021 werd Michael Duursma, die niet alleen de hoofdcoach van L&D Amsterdam was in het afgelopen jaar, maar ook de leiding heeft over de Honkbalacademy de Rabbits uit Kennemerland.

Wij feliciteren alle winnaars van 2021 en wensen hen fijne feestdagen en alvast een gelukkig 2022!

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in EK U18 2022