College

Lippens en de Graauw blikken terug op succesvolle Power Showcase

Lippens en de Graauw blikken terug op succesvolle Power Showcase

In November 2021 reisden talentvolle werpers Dorian Lippens en Gio de Graauw af naar Florida om in het stadion van de Miami Marlins deel te nemen aan de veertiende editie van de Power Showcase. Inmiddels bereiden zij zich in Nederland uiteraard al weer voor op het nieuwe seizoen in de Hoofdklasse met HCAW (de Graauw) en DSS/Kinheim (Lippens), maar ze kijken tevreden terug naar deze geweldige ervaring.

Het meeste plezier beleefden zij in de wedstrijd die er in een Major League stadion werd gespeeld. Lippens kwam als starter in actie en gooide in drie innings liefst acht strikeouts. Zijn fastball topte op 91 mijl per uur. Hij maakte indruk bij scouts en coaches en het leverde hem uiteindelijk een plek op bij Cisco College in Texas, waar hij zich in het nieuwe collegeseizoen zal melden.

De Graauw

Ook Gio de Graauw gooide drie innings in de Showcase wedstrijd. Hij kreeg één run tegen en gooide liefst zeven keer drie slag. Ook hij genoot ontzettend van het werpen op een Major League heuvel en kreeg na afloop complimenten van verschillende scouts.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in College