Sicmarf Loopstok tijdens het Europees/Afrikaans OKT in 2019.

Honkbal

Sicnarf Loopstok door Saltdogs in trade naar Gateway Grizzlies gestuurd

Sicnarf Loopstok door Saltdogs in trade naar Gateway Grizzlies gestuurd

De American Association of Professional Baseball, de Independent League waarin de Lincoln Saltdogs uitkomen, maakte gisteren bekend dat de Saltdogs catcher Sicnarf Loopstok in een trade naar de Gateway Grizzlies uit de Frontier League gestuurd hebben.

Dat is een opvallende trade, want hoewel Loopstok in 2020 bij de Saltdogs aan zou sluiten, speelde hij vanwege corona geen enkele wedstrijd in Lincoln. De Arubaanse catcher van Team Kingdom of the Netherlands speelde vorig seizoen in de Nederlandse Hoofdklasse voor L&D Amsterdam en de verwachting is dat hij daar ook volgend jaar zal spelen.

Het is dus maar de vraag of hij in de Frontier League zijn opwachting zal maken voor de Grizzlies. In hun communiqué meldt de American Association ook dat het gaat om de afronding van een eerder gemaakte trade en dat maakt Loopstok de bekende Player to be named later.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Honkbal