Honkbal

Nieuwe carrière voor Edsilia Rombley in het softbal?

Foto: Line Drive Captures

Nieuwe carrière voor Edsilia Rombley in het softbal?

Vanavond om 20.00 uur gaat de vijfde aflevering van de serie Outside the Box live op het Youtube kanaal van Baseball Culture NL en natuurlijk op Honkbalsoftbal.tv!

‘Deze sport verdient meer aandacht’  

De lach klinkt luid en vaak in het complex van Amsterdam Pirates, waar Edsilia Rombley en haar neef Danny Rombley samen komen. De Rombleys blijken een familie vol talenten. Waar het grote publiek Edsilia natuurlijk kent als begenadigd zangeres en ook presentatrice, is Danny in de honkbalwereld een grote naam. Voor een specale aflevering in de serie Outside the Box: Meet the Rombleys, ontmoeten ze elkaar en brengt Danny, Edsilia de kneepjes van het spel bij. Het begin van een nieuwe carrière in het softbal? 
 
Edsilia: “Echt te gek om mee te doen aan ‘Outside the Box’, wat een leuke serie! En wat helemaal bijzonder was, is dat ik mr. Danny Rombley heb mogen ontmoeten. Het familiaire gevoel hadden we tijdens de opnames al, maar hoe leuk dat het achteraf ook echt zo blijkt te zijn, haha. Ik heb familie die veel aan honkbal en softbal doet, dus bij ons is dat een heel bekende sport. Ik ging even terug naar mijn roots door het nu zelf te leren van de ‘meest talentvolle coach van het jaar’, waarvoor ik ook nog een award aan Danny mocht uitreiken. Ik ben ontzettend trots. Deze sport verdient meer aandacht, want het is gewoon te leuk!” 

Ook Danny Rombley vond het erg leuk om Edsilia beter te leren kennen: “Het was superleuk om Edsilia nu eindelijk uitgebreid te ontmoeten. We hebben veel gelachen en ik zag ook hoe gedreven ze is. Moet ook wel, want anders zou ze het nooit zover geschopt hebben.”

Het enthousiasme van Edsilia spat er vanaf in opnieuw een hele gave aflevering van Outside the Box! Kijken dus! Vanavond vanaf 20.00 uur.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Honkbal