Honkbal

Meulens, Eenhoorn, ’t Hoen en Jongejan over legendarische overwinning op Cuba in 2000

Meulens, Eenhoorn, ’t Hoen en Jongejan over legendarische overwinning op Cuba in 2000

Vanavond om 19.00 uur gaat de tweede aflevering van de serie Keys to the Kingdom in première op Honkbalsoftbal.tv. In deze aflevering blikken Hensley Meulens, Evert-Jan ’t Hoen, Robert Eenhoorn en Ferenc Jongejan terug op de legendarische overwinning op Cuba tijdens de Olympische Spelen van 2000.

De mannen blikken terug op de wedstrijd en vertellen hoe de groot de impact van profs, die tot dan toe niet welkom waren op de grote internationale toernooien, was op de selectie van toenmalig bondscoach Pat Murphy.

Opvallend genoeg wisten zij op detailniveau nog heel veel te vertellen over de wedstrijd die inmiddels bijna 22 jaar geleden gespeeld werd in Sydney. Het was dan ook een onvergetelijke wedstrijd en deze aflevering is, net als aflevering 1, een must see!

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Honkbal