HB Hoofdklasse

UPDATE: Afgelastingen op Opening Day in de Honkbal Hoofdklasse

Foto: © Martine van Wely/MvW Fotografie

UPDATE: Afgelastingen op Opening Day in de Honkbal Hoofdklasse

Update: inmiddels zijn zowel HCAW-Hoofddorp Pioniers als Curaçao Neptunus-DSS/Kinheim vanwege de regen afgelast. Beide wedstrijden worden op vrijdag 8 april ingehaald.

Vanavond om 19.30 uur gaat, als de weersomstandigheden het toestaan, het nieuwe seizoen van de Honkbal Hoofdklasse van start. Een nieuw seizoen vol nieuwe kansen, mede dankzij een nieuwe en attractieve competitieopzet. Acht van de negen deelnemers komen vanavond voor het eerst in actie.

Aan de vooravond van het nieuwe seizoen is elk team hoopvol dat zij hun volledige potentieel kunnen benutten of zelfs boven zichzelf uit kunnen stijgen. De coaches, spelers en fans mogen nog dromen van fantastische resultaten: Kan L&D Amsterdam de titel opnieuw prolongeren? Pakt Curaçao Neptunus de eerste titel sinds 2018? Kan HCAW de hegemonie van de top-2 dit jaar echt doorbreken? Wie pakken de Wild Cards? Gaat RCH Memorie Sieraden als debutant verrassen?

De nieuwe competitie opzet zorgt ervoor dat het seizoen voor verreweg het grootste deel van de teams nog lang spannend blijft wat betreft de strijd om deelname aan de play-offs. Attractieve, spannende en relevante wedstrijden voor spelers en fans. Dat was het doel van de nieuwe opzet. In onderstaande Instagram post zie je in een mooi en duidelijk overzicht hoe de competitie er in zijn nieuwe jas uitziet:

Die nieuwe competitie start dus vanavond om 19.30 uur (bij goed weer) met vier wedstrijden.

Curaçao NeptunusDSS/KinheimFamiliestadion, Rotterdam
HCAWHoofddorp PioniersSportpark Pioniers, Hoofddorp
L&D AmsterdamRCH Memorie SieradenLoek Loevendie Ballpark, Amsterdam
Twins OosterhoutQuick AmersfoortSportpark De Slotbosse Toren, Oosterhout

Uiteraard bekijk je ook dit jaar weer alle wedstrijden live en in samenvatting. Dat kan dit jaar op het nieuwe multicontentplatform Honkbalsoftbal.tv! Het enige dat je daarvoor nodig hebt is een account. Hoe je dat account aanmaakt, zie je hier.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in HB Hoofdklasse