HB Hoofdklasse

Rentree Orlando Yntema bij Curaçao Neptunus

Foto: Robert Bos

Rentree Orlando Yntema bij Curaçao Neptunus

Hij heeft al een hele tijd niet op de heuvel gestaan, maar Orlando Yntema, de aas in de rotatie van Curaçao Neptunus, maakt volgende maand zijn rentree in de hoofdmacht van de Rotterdamse recordkampioen. Een zware schouderblessure heeft hem een kleine 12 maanden aan de kant gehouden.

Al sinds het OKT in Mexico kampt de Dominicaanse Nederlander met schouderproblemen en in de winter heeft hij hard gewerkt aan zijn herstel. Dat lijkt nu nabij!

De eerste outings die hij volgende maand gaat afwerken zijn bepalend voor zijn verdere inzet. Niet alleen in de Hoofdklasse, maar ook bij het toernooi om de European Champions Cup in juni in het Duitse Bonn en natuurlijk zijn eventuele deelname met Team Kingdom of the Netherlands aan de Honkbalweek Haarlem.

Herman Hiemstra (1955) is freelance honkbaljournalist, eindredacteur en online tekstschrijver.

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in HB Hoofdklasse