HB Hoofdklasse

Bekijk de Hoofdklasse samenvattingen op Honkbalsoftbal.tv!

Bekijk de Hoofdklasse samenvattingen op Honkbalsoftbal.tv!

Zoals je in de laatste twee seizoenen van ons gewend bent geraakt, kun je de wedstrijden van de Honkbal Hoofdklasse in samenvatting terugkijken. Vanaf dit seizoen bekijk je die op hét multimediaplatform van de honkbal- en softbalwereld: Honkbalsoftbal.tv.

Vanwege Pasen stonden ze er deze week iets later op, maar ook de samenvattingen van de sweep van HCAW, de mooie serie tussen Pioniers en Twins en natuurlijk de twee overwinningen van L&D Amsterdam bekijk je nu op Honkbalsoftbal.tv!

Vanavond begint de derde speelronde in de Hoofdklasse en natuurlijk zijn er dan ook weer wedstrijden live te zien. Helaas zijn de verbindingen bij L&D Amsterdam en Storks nog niet toereikend om te streamen en heeft RCH Memorie Sieraden het complex niet tijdig kunnen prepareren om het camerasysteem te installeren. Hopelijk kunnen ook die wedstrijden snel live en in samenvatting uitgezonden worden.

Softbal Hoofdklasse

Ook de Softbal Hoofdklasse volg je via Honkbalsoftbal.tv dankzij de uitzendingen van SDTV. De live uitzendingen en samenvattingen van alle wedstrijden waar de mannen van Softbaldino aanwezig zijn, zie je ook op het nieuwe platform!

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in HB Hoofdklasse