HB Hoofdklasse

Bekijk de samenvattingen van de Honkbal Hoofdklasse op Honkbalsoftbal.tv

Bekijk de samenvattingen van de Honkbal Hoofdklasse op Honkbalsoftbal.tv

De samenvattingen van speelronde 6, met spannende wedstrijden tussen Hoofddorp Pioniers en DSS/Kinheim en sweeps voor Twins Oosterhout, HCAW en Curaçao Neptunus, bekijk je nu op Honkbalsoftbal.tv.

De laatste weken zul je gemerkt hebben dat de samenvattingen zo nu en dan wat later online staan dan de afgelopen twee seizoenen. Dat heeft te maken met een aantal ontwikkelingen achter de schermen. De productie van de samenvattingen is nu in eigen beheer en dat zorgde ervoor dat het in de eerste weken iets minder snel ging.

Het proces verloopt inmiddels steeds soepeler en wij verwachten de komende weken weer richting het standaardmoment van publicatie te kunnen werken. Voor nu zie je de samenvattingen van de afgelopen speelronde hier.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in HB Hoofdklasse