Jair Jurrjens in actie afgelopen november tijdens de Warm-up Games tegen Japan.

Honkbal

Jair Jurrjens wordt teamgenoot van Wladimir Balentien in Mexico

Foto: Henk Seppen

Jair Jurrjens wordt teamgenoot van Wladimir Balentien in Mexico

De 36-jarige rechtshandige werper Jair Jurrjens heeft een contract getekend bij de Saraperos de Saltillo uit de Liga Mexicana de Beisbol. Hij wordt daar teamgenoot van Wladimir Balentien, die deze winter al een contract tekende bij de huidige nummer zeven uit de Noordelijke divisie van de LMB.

Gisteren maakten de Saraperos de komst van de voormalig Major Leaguer en international van Team Kingdom of the Netherlands bekend en vandaag voegt Jurrjens zich al bij het team. Jurrjens gooide vorig jaar ook al in de LMB en ging toen 3-1 met een ERA van 4.26 voor de Guerreros de Oaxaca.

De Saraperos (vernoemd naar de bekende Mexicaanse dekens) staan momenteel op negen overwinningen en dertien nederlagen. Balentien slaat dit seizoen .231 met 4 homeruns en 4 doubles maar werd vandaag op de 15-day Injured List geplaatst.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Honkbal