HB Hoofdklasse

Honkbal Hoofdklasse gaat vandaag verder met vervolgcompetities

Honkbal Hoofdklasse gaat vandaag verder met vervolgcompetities

Na een onderbreking van een week vanwege de deelname van L&D Amsterdam en Curaçao Neptunus aan de European Champions Cup, wordt het seizoen in de Honkbal Hoofdklasse vandaag hervat. Het reguliere seizoen zit erop en de Hoofdklasse gaat vanavond verder in twee vervolgcompetities.

De Bovenste 4 zijn van de Onderste 5 gescheiden en spelen een dubbele competitie van 18 wedstrijden per team. De punten uit de onderlinge confrontaties met andere teams uit de Bovenste 4 van het reguliere seizoen worden meegenomen.

Dat laatste geldt ook voor de Onderste 5, maar zij spelen een enkele competitie van 12 wedstrijden. De bovenste twee teams van de Onderste 5 zullen later in het seizoen in de Wild Card Ronde nog strijden om een plek in de play-offs.

Commentator Jason Houtkamp legt in onderstaande video nog even haarfijn uit waar we nu staan. De wedstrijden van vanavond zie je uiteraard live op Honkbalsoftbal.tv!

Dit is het schema voor vanavond om 19.30 uur:

L&D Amsterdam – Curaçao Neptunus
Twins Oosterhout – HCAW
Storks – DSS/Kinheim (In het Familiestadion in Rotterdam)
Quick Amersfoort – RCH Memorie Sieraden

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in HB Hoofdklasse