Softbal

Koninkrijksteam reist na mooi trainingskamp door naar Surrey voor Canada Cup

Foto: Louie Jay Sienders

Koninkrijksteam reist na mooi trainingskamp door naar Surrey voor Canada Cup

Aan de tussenstop aan de Canadese oostkust, waar Team Kingdom of the Netherlands zich met vier oefenduels tegen Canada voorbereidde op de Canada Cup, is een einde gekomen. De softbalsters zijn inmiddels doorgereisd naar de andere kant van het land, waar in Surrey het toernooi op maandag begint met een wedstrijd tegen Mexico.

De wedstrijden tegen Canada, de nummer drie van de wereldranglijst, gingen alle vier verloren, maar in alle wedstrijden werd er strijd getoond en bleef het Koninkrijksteam altijd dicht in de buurt. Vooral op zaterdag, toen er twee wedstrijden gespeeld werden, had er misschien wel een stunt ingezeten. Toen was Canada met 3-1 en 7-4 te sterk.

Vlak voor aanvang van het toernooi blikte bondscoach Ferenc Jongejan vooruit op de Canada Cup. Wat zijn de doelstellingen voor deze zomer? Wat kunnen de debutanten toevoegen? Je ziet het volledige interview op HonkbalSoftbal.tv.

Om 22.00 uur Nederlandse tijd speelt Team Kingdom of the Netherlands vanavond de eerste wedstrijd van de Canada Cup tegen Mexico. De wedstrijden zijn allemaal live te bekijken, maar helaas niet gratis. Via deze link koop je voor omgerekend ca. € 22 een abonnement. Op Honkbalsoftbal.tv kun je de wedstrijden ook volgen. De mannen van SDTV gaan vanuit Canada radiocommentaar verzorgen, zoals zij dat ook deden bij het EK in 2021.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Softbal