Softbal

T.C. Colorado is in halve finale tegenstander Koninkrijksteam

Foto: Louie Jay Sienders

T.C. Colorado is in halve finale tegenstander Koninkrijksteam

Dankzij een sterk optreden in de groepsfase heeft Team Kingdom of the Netherlands Women’s Fastpitch zich geplaatst voor de halve finale van de Canada Cup. Het team eindigde in de zogenaamde Black Pool op de tweede plaats achter Canada en speelt daarom komende nacht om 06.00 uur tegen de winnaar van de Red Pool: T.C. Colorado.

De T.C. in T.C. Colorado staat voor Triple Crown en hoewel deze tegenstander wellicht niet bekend is bij het grote publiek, is het wel een geduchte tegenstander. Dankzij een opvallende overwinning op Team USA werd T.C. Coloradao namelijk groepswinnaar in de groep met naast Team USA ook Tsjechië en Chinese Taipei.

De andere halve finale, die om 04.00 uur vannacht wordt gespeeld, gaat tussen Team USA en Canada. Beide wedstrijden zijn live te zien met een abonnement dat je via deze link kunt aanschaffen. Uiteraard luister je komende nacht ook weer naar het live radiocommentaar van de mannen van SDTV op Honkbalsoftbal.tv.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Softbal