EK U22 2022

Ook Israël geen partij voor Koninkrijksteam U22

Foto: Grega Valancic

Ook Israël geen partij voor Koninkrijksteam U22

Na een 21-4 overwinning op Polen eerder op de dag heeft Team Kingdom of the Netherlands U22 op het EK in Kunovice vanavond een tweede monsterzege geboekt. Israël werd kansloos aan de kant gezet met 20-0.

Het Koninkrijksteam sloeg “slechts” dertien honkslagen, maar maakte ook gebruik van de acht uitgedeelde vrije lopen en een aantal wilde en zelfs illegale worpen.

De absolute uitblinkster aan de Nederlandse kant was Isa Smit met zes RBI op drie honkslagen, waaronder haar tweede en derde homerun van de dag. Nicky Uytendaal (foto) zorgde voor de andere Oranje homerun.

Op de plaat stonden Esmee Ames (2 IP, W) en Lisa Meyering (1 IP) geen enkele honkslag toe. Het Koninkrijksteam won met 20-0 en sloot de eerste ronde van het toernooi af met drie grote zeges en de eerste plaats.

In de tweede ronde speelt het Koninkrijksteam in groep F. Morgen spelen zij daarin wederom twee wedstrijden. Eerst om 12.15 uur tegen Frankrijk en daarna om 19.00 uur tegen Spanje. Beide wedstrijden zie je weer live op Honkbalsoftbal.tv!

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in EK U22 2022