EK softbal 2022

Eva Voortman, Britt Vonk en Cindy van der Zanden blikken vooruit op EK bij AllSportsRadio

Eva Voortman, Britt Vonk en Cindy van der Zanden blikken vooruit op EK bij AllSportsRadio

In een uitgebreid interview op de sportradiozender AllSportsRadio hebben Eva Voortman, Britt Vonk en Cindy van der Zanden van Team Kingdom of the Netherlands Women’s Fastpitch vooruitgeblikt op het aankomende EK, dat van 24 tot en met 30 juli in Spanje gespeeld wordt. Over hun missie waren zij duidelijk: de Europese titel heroveren.

De grootste concurrenten voor het goud? Uiteraard Italië, maar vlak ook Tsjechië en Groot-Brittannië niet uit, aldus het trio internationals. Het item, dat uiteindelijk ca. drie kwartier duurt, kun je hieronder terugluisteren:

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in EK softbal 2022