EK softbal 2022

Maxime van Dalen steunt teamgenoten in Barcelona vanaf tribune

Foto: Louie Jay Sienders

Maxime van Dalen steunt teamgenoten in Barcelona vanaf tribune

Maxime van Dalen raakte vlak voor aanvang van het EK softbal helaas zwaar geblesseerd aan haar knie. Deelname aan het EK met Team Kingdom of the Netherlands Women’s Fastpitch, om daar de felbegeerde Europese titel weer terug te brengen naar Nederland, zat er daarom helaas niet in voor de lefty slugger. Toch is zij haar team achterna gereisd om hen vanaf de tribune te steunen.

AllSportsRadio belde haar op woensdagmiddag voor een interview, terwijl het team op dat moment speelde tegen Slowakije. Van Dalen vertelt over de blessure, de teleurstelling die deze blessure met zich mee brengt, maar ook over hoe goed het team bezig is:

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in EK softbal 2022