Honkbal

Phillies releasen Didi Gregorius

Phillies releasen Didi Gregorius

De Philadelphia Phillies hebben zojuist Didi Gregorius ontslagen. Daarmee komt er een einde aan een teleurstellende periode voor Didi in Philadelphia, waar hij bij de Phillies dit jaar slechts .210 sloeg met 1 homerun.

De Phillies hebben vlak voor de trade deadline een aantal spelers binnengehaald en infielder Jean Segura komt terug van een blessure. Daardoor moest er ruimte worden gemaakt op het roster en Gregorius was een van de spelers die daar slachtoffer van werd.

Eerder dit jaar werd manager Joe Girardi, onder wie Gregorius uitgroeide tot ster bij de Yankees in New York, al ontslagen. Het was een eerste teken van verandering binnen de organisatie in Philadelphia. Gregorius had nog een contract tot het eind van dit seizen en krijgt het geld dat hij nog zou verdienen wel op zijn rekening gestort.

Hij krijgt nu de kans om als free agent bij een andere organisatie te tekenen en daar het seizoen uit te spelen.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Honkbal