HB Hoofdklasse

Toppers uit Eerste Klasse strijden in pilotcompetitie tegen Hoofdklassers

UVV werd kampioen van de Eerste Klasse (Foto: UVV)

Toppers uit Eerste Klasse strijden in pilotcompetitie tegen Hoofdklassers

Kampioen UVV en de nummers twee en drie van de Eerste Klasse strijden aan het eind van het seizoen in een pilotcompetitie tegen de onderste drie van de Hoofdklasse. Naast UVV zullen in deze competitie ook Sparks Haarlem en Twins Oosterhout-2 vanuit de Eerste Klasse deelnemen en doen vanuit de Hoofdklasse Quick Amersfoort, Storks en RCH Memorie Sieraden mee.

De winnaar van deze competitie wint de beker, maar ook één geheel verzorgde trainingsdag onder leiding van de staf van onze nationale teams op ons nationale trainingscentrum in Amsterdam. De vereniging bepaalt zelf welke van zijn leden aan deze trainingsdag mogen deelnemen. Dit mogen uiteraard de leden van het eerste team zijn, maar dit mag ook een jeugdteam of een mix van senioren en jeugd zijn. Een uitgelezen mogelijkheid in elk geval om een fantastische ervaring voor de leden te winnen!

De wedstrijden op de velden van Hoofdklasseverenigingen met een camerasysteem (RCH, Quick, Storks en Twins) zullen worden uitgezonden op Eyecons.com. Omdat deze pilotcompetitie onderdeel is van het Hoofdklasseseizoen zullen er drie wedstrijden per speelronde gespeeld worden.

De matchups van het eerste speelweekend zijn als volgt:

Sparks Haarlem – Quick Amersfoort
RCH Memorie Sieraden – UVV
Storks – Twins 2

UVV, de kampioen van de Eerste Klasse, wordt op zaterdag 20 augustus gehuldigd en ontvangt dan de beker voor het kampioenschap.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in HB Hoofdklasse