EK U18 2022

Koninkrijksteam U18 staat in halve finale EK tegenover Tsjechië

Foto: Petra Voet

Koninkrijksteam U18 staat in halve finale EK tegenover Tsjechië

Na de overwinning op Groot-Brittannië was het al zo goed als zeker, maar toen Spanje van Frankrijk won, was het duidelijk: Team Kingdom of the Netherlands heeft zich als nummer twee in Groep A geplaatst voor de halve finale. Daarin is op vrijdagavond om 19.00 uur gastland Tsjechië de tegenstander.

De Tsjechen bleven ongeslagen in Groep B met daarin onder meer Italië en Duitsland en eindigden dus bovenaan. Het Koninkrijksteam speelde een goede groepsfase, maar liep op dinsdagavond in extra innings tegen Spanje tegen een nederlaag aan. Daardoor ontloopt het in de halve finale wel Italië, maar ook de Tsjechen zijn een zeer sterke tegenstander.

Om 19.00 uur zie je de halve finale vanavond live op Honkbalsoftbal.tv!

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in EK U18 2022