SEC Mannen 2022

Vennep Flyers eindigt op vierde plaats in SE Cup

Vennep Flyers eindigt op vierde plaats in SE Cup

Vennep Flyers, de enige Nederlandse deelnemer aan de Europa Cup Softbal voor de Heren, is in de SE Cup op de vierde plaats geëindigd. Op de laatste dag waren de Flyers nog in de running voor een medaille, maar die werd helaas net misgelopen.

In de laatste wedstrijd waren de Magos Tenerife de tegenstander. De Spanjaarden waren echter met 14-0 veel te sterk voor de Nederlandse ploeg. Vanwege het slechte weer konden op de laatste dag niet alle wedstrijden gespeeld worden.

Daardoor werd Chicaboo’s uit Stabroek uitgeroepen tot de winnaar boven Magos Tenerife en Montpellier Barracudas. De Vennep Flyers werden dus vierde en kunnen hun focus nu weer verleggen naar de Nederlandse Hoofdklasse, waarin zij bovenaan staan.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in SEC Mannen 2022