Honkbal

Honkballers verblijven tijdens Kingdom Series in Corendon Mangrove Beach Resort

Honkballers verblijven tijdens Kingdom Series in Corendon Mangrove Beach Resort

Van 31 oktober tot en met 7 november organiseert de KNBSB op Curaçao de Kingdom Series. Een uniek evenement, waarbij een grote groep van de beste spelers uit het Koninkrijk zich met Team Kingdom of the Netherlands voorbereidt op de World Baseball Classic. Tijdens dit evenement zullen de spelers en staff van het team verblijven in het Corendon Mangrove Beach Resort van partner Corendon.

Corendon is de trotse sponsor van de Kingdom Series: “Wij zijn verheugd dat wij Team Kingdom of the Netherlands mogen hosten in het Corendon Mangrove Beach Resort en zijn ervan overtuigd dat het team naast alle sportieve inspanningen ook zal kunnen genieten van ons prachtige 5-sterren hotel direct aan het strand.”, aldus Dick Gussen, Director of Brand & Media Partnerships van Corendon.

Voor het Koninkrijksteam staat tijdens de Kingdom Series naast het sportieve belang van de voorbereiding op de World Baseball Classic teambuilding centraal. Het team ondergaat sinds vorig jaar een verjonging en de spelers vanuit het hele Koninkrijk komen op Curaçao bij elkaar om elkaar op en buiten het veld beter te leren kennen.

“En waar kan dat beter dan in het prachtige Corendon Mangrove Beach Resort. Met ons verblijf daar zorgen we er voor dat de Kingdom Series ook buiten het veld een groot succes worden.”, zo reageert commercieel manager van de KNBSB Berry van Driel.

Meer informatie over de Kingdom Series vind je hier.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Honkbal