HB Hoofdklasse

Delano Selassa keert terug bij HCAW

Foto: Alfred Cop

Delano Selassa keert terug bij HCAW

Na vier seizoenen voor L&D Amsterdam te hebben gespeeld, met wie hij twee keer landskampioen werd, keert infielder Delano Selassa terug bij de club waar hij zijn Hoofdklasseloopbaan begon: HCAW. Bij de Bussummers versterkt hij het infield met Max Draijer, Bob van der Meer en Brendly Martina.

Selassa maakte in 2016 zijn debuut voor HCAW en speelde ook in 2017 en 2018 voor de huidige landskampioen. In 2019 maakte hij de overstap naar L&D Amsterdam, waar hij als infielder ook uitgroeide tot vaste waarde in de nationale selecties van Team Kingdom of the Netherlands U23 en zelfs tijdens het World Port Tournament in 2019 en de Honkbalweek Haarlem 2022 in de hoofdmacht.

In de tussentijd speelde Selassa in Amerika op collegeniveau ook twee seizoenen voor de Arizona Western College Matadors met onder meer Jeandro Tromp, met wie hij bij HCAW nu weer herenigd wordt. De twee doorliepen samen de jeugdopleiding van de Scimitars en zullen ook beiden onderdeel uitmaken van het Koninkrijksteam U23 dat deze maand het WK in Taiwan speelt.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in HB Hoofdklasse