Kaj Timmermans is één van de debutanten in de selectie voor het World Port Tournament. Hij heeft dit seizoen voor HCAW een W-L record van 4-3 met een ERA van 2.18.

HB Hoofdklasse

Ook Kaj Timmermans keert terug bij HCAW

Ook Kaj Timmermans keert terug bij HCAW

Kersverse landskampioen HCAW heeft na Delano Selassa ook pitcher Kaj Timmermans teruggehaald naar Bussum. De werper keert na drie seizoenen bij Curaçao Neptunus terug bij de vereniging waarvoor hij debuteerde in de Hoofdklasse.

Timmermans was jarenlang één van de beste werpers van de Bussummers, maar verliet de club waar hij opgeleid werd voor een avontuur bij Curaçao Neptunus, voor wie hij afgelopen seizoen de meest betrouwbare starter was.

De rechtshandige werper had in 2022 een W-L record van 8-3 met een ERA van 2.66. In 2023 keert hij dus terug bij HCAW om een rotatie te vormen met Lars Huijer en Dennis Burgersdijk. Een rotatie die niet alleen in Nederland, maar ook op Europees niveau hoge ogen kan gooien. En dat komt HCAW goed uit, want zij spelen volgend seizoen als landskampioen de Europa Cup.

Bij Neptunus wordt het vertrek van Timmermans opgevangen met de eerder aangekondigde komst van Ryan Huntington en Tom de Blok.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in HB Hoofdklasse