Honkbal

WIN! Reis met Corendon naar de Kingdom Series

WIN! Reis met Corendon naar de Kingdom Series

Samen met onze partner Corendon mogen wij een hele gave prijs weggeven voor de Kingdom Series.

Team Kingdom of the Netherlands bereidt zich in de eerste week van november voor op de World Baseball Classic. Tijdens de Kingdom Series staan de spelers veel op het veld tijdens trainingen en wedstrijden, maar dat is natuurlijk niet de hele dag het geval.

Zij verblijven namelijk in het prachtige Corendon Mangrove Beach Resort en daar zou jij zomaar eens ook kunnen zitten in die week!

Wij geven namelijk een 6-daagse (2 t/m 8 november) reis voor 2 personen weg naar Curaçao, waarbij de retourvlucht, verblijf in Corendon Mangrove Beach Resort; op basis van All Inclusive, transfer van en naar de luchthaven, hostess service, 1 x handbagage per persoon, eventuele datum- en vluchttoeslagen en administratiekosten zijn inbegrepen. U kunt dus onbezorgd genieten van een heerlijke vakantie.

Bovendien krijg je er de kans om de spelers en coaches van Team Kingdom of the Netherlands te ontmoeten en nodigen we je uiteraard uit om een wedstrijd te komen bekijken in het Tio Daou Ballpark!

Hoe maak je kans? Door via het formulier op deze pagina het juiste antwoord te geven op de prijsvraag! Onder de juiste antwoorden verloten wij deze fantastische prijs!

Reageer vóór 20 oktober en maak kans op een heerlijke vakantie naar het prachtige Curaçao!

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Honkbal