HB Hoofdklasse

Arthur Bonevacia nieuw in de line-up van Curaçao Neptunus

Arthur Bonevacia nieuw in de line-up van Curaçao Neptunus

In aanloop naar seizoen 2023 heeft Curaçao Neptunus zich versterkt met eerste honkman en buitenvelder Arthur Bonevacia. In Bonevacia voegen de Rotterdammers een sterke switch-hitter toe aan hun lineup.

Bonevacia is geboren op Curaçao en tekende al op 17-jarige leeftijd zijn eerste profcontract bij de Baltimore Orioles. Voor die organisatie speelde hij in 5 seizoenen meer dan 200 wedstrijden als buitenvelder. De afgelopen jaren kwam de 34-jarige inwoner van Nieuwegein in de Nederlandse Hoofdklasse uit voor HCAW en Twins. Bij Curaçao Neptunus wordt Bonevacia volgend seizoen herenigd met werper Ryan Huntington, die deze winter ook afscheid nam in Oosterhout.

Voorzitter Jorian van Acker: “We zijn blij om Arthur Bonevacia toe te voegen aan onze selectie. Arthur is een sterke slagman met veel ervaring, die op meerdere veldposities kan spelen. Een zeer waardevolle speler, die onze nieuwe manager Greg Muller opties geeft om met verschillende opstellingen te gaan spelen. Bovendien is Arthur een geweldige teamgenoot die een positieve inbreng zal hebben in de spelersgroep.”

Herman Hiemstra (1955) is freelance honkbaljournalist, eindredacteur en online tekstschrijver.

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in HB Hoofdklasse