Honkbal

WK U23: Wedstrijd tegen Puerto Rico vanwege regen uitgesteld

Foto: Bob Prins

WK U23: Wedstrijd tegen Puerto Rico vanwege regen uitgesteld

Op zaterdagochtend zou Team Kingdom of the Netherlands U23 het in de tweede wedstrijd van het WK in Taiwan opnemen tegen Puerto Rico, maar niet voor het eerst dit jaar werd een wedstrijd van een Oranje jeugdselectie geplaagd door regen. De wedstrijd kon niet van start gaan en werd uitgesteld naar een nader te bepalen moment.

Op zondag is om 08.30 uur Nederlandse tijd nu Mexico de volgende tegenstander. De Mexicanen wonnen op dag 1 met 3-2 van Australie en speelden vandaag tegen Zuid-Korea, maar ook die wedstrijd kon vanwege de regen niet gespeeld worden. Er wordt op het moment van schrijven (een uur nadat de wedstrijd had moeten beginnen) nog gewacht tot de regen stopt, maar de kans dat er vandaag nog gespeeld wordt, lijkt klein.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Honkbal