SB Hoofdklasse

Tex Town Tigers dwingt beslissende vijfde wedstrijd af in Holland Series

Foto: TTT/Arianne Doornbos

Tex Town Tigers dwingt beslissende vijfde wedstrijd af in Holland Series

Na twee wedstrijden in de Holland Series van de Fastpitch Softbal Hoofdklasse stond regerend kampioen Olympia Haarlem op een comfortabele 2-0 voorsprong. Op zaterdag konden zij in Enschede de strijd om het kampioenschap beslissen, maar daar wilde Tex Town Tigers in eigen huis natuurlijk een stokje voor steken.

In twee hele spannende duels vol prachtige honkslagen en verdedigende acties met ook nog een onverwachte rain delay trok TTT de stand in de best-of-five met 6-5 (extra innings) en 4-2 overwinningen gelijk.

Dat betekent dat er vandaag om 13.00 uur een beslissende Game 5 wordt gespeeld in het Nol Houtkamp Sportpark in Haarlem. Je kunt uiteraard fysiek gaan kijken, maar als dat niet lukt kun je de wedstrijd dankzij de stream van SDTV ook live bekijken op Honkbalsoftbal.tv!

Uitgebreide wedstrijdverslagen van Marco Stoovelaar volgen later!

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in SB Hoofdklasse