Honkbal

Maduro & Curiel’s Bank partner van de Kingdom Series

Maduro & Curiel’s Bank partner van de Kingdom Series

Van 31 oktober tot en met 7 november organiseert de KNBSB op Curaçao de Kingdom Series. Een uniek evenement, waarbij een grote groep van de beste spelers uit het Koninkrijk zich met Team Kingdom of the Netherlands voorbereidt op de World Baseball Classic. Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door onze nieuwe partner Maduro & Curiel’s Bank.

Maduro & Curiel’s Bank (MCB) is een particuliere Nederlands-Caribische bank en financiële dienstverlener met het hoofdkantoor in Willemstad. MCB heeft vestigingen op Bonaire, Curaçao, Aruba, Sint Maarten en Sint Eustatius en is daarmee de grootste bank in het Caribische deel van ons Koninkrijk.

Bovendien heeft de bank sport binnen het Koninkrijk altijd ondersteund. Een ideale partner dus voor Team Kingdom of the Netherlands en de Kingdom Series. Dat vindt ook Michael de Sola, directeur van MCB: “Sport maakt deel uit van onze maatschappelijke bedrijfsverantwoordelijkheid. Bovendien betrekt sport mensen van alle leeftijden en heeft het een positief effect op hun gezondheid en welzijn. Dat is voor ons ontzettend belangrijk”.

De Kingdom Series vormen voor het Koninkrijksteam de voorbereiding op het grootste honkbaltoernooi ter wereld: de World Baseball Classic. Op dit toernooi zal het team van bondscoach Hensley Meulens proberen opnieuw de wereld te veroveren na sensationele halve finale plaatsen in 2013 en 2017. Tijdens de Kingdom Series zal het Koninkrijksteam in het Tio Daou Stadion trainingen en wedstrijden afwerken. Op 4 en 5 november wordt om 10.30 uur (lokale tijd) gespeeld tegen Aruba en op 6 november om 19.00 uur tegen Sta Maria Pirates.

Mede dankzij het partnership met MCB is het voor het Koninkrijksteam mogelijk om zich optimaal voor te bereiden en daar is commercieel manager van de KNBSB Berry van Driel erg blij mee: “De Maduro & Curiel’s Bank is voor ons een fantastische partner. Een partner die perfect past bij Team Kingdom of the Netherlands en ons met het partnership helpt om de eerste editie van de Kingdom Series te organiseren.”

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Honkbal