Honkbal

Derde wedstrijd tegen Aruba vanwege regen afgelast

Foto: Louie Jay Sienders

Derde wedstrijd tegen Aruba vanwege regen afgelast

Op zaterdag stond er voor Team Kingdom of the Netherlands een derde en laatste wedstrijd gepland tegen het Arubaanse nationale team. Helaas heeft het afgelopen nacht hard geregend en was het veld niet goed genoeg bespeelbaar. Daarom is er besloten om niet meer tegen Aruba te spelen.

De pitchers die in deze wedstrijd zouden gooien, krijgen nu de kans om morgen tegen Sta Maria Pirates nog een aantal innings te gooien tijdens de laatste wedstrijd van de Kingdom Series. De hoop is dat het weer opklaart, zodat er op zondag wel gespeeld kan worden.

Op zaterdagavond staat overigens Game 3 van de finaleserie van de Curacaose competitie op het programma. Die finale gaat tussen WildCats en Sta. Maria Pirates, de stand is 1-1 en vanavond starten Shairon Martis (WildCats) en Scott Prins (Pirates), die beiden onderdeel uitmaken van de selectie van Team Kingdom of the Netherlands tijdens deze Kingdom Series. Zij pakken hun innings deze week dus nog in deze competitie.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Honkbal