Honkbal

Mic’d up met Major Leaguer Josh Palacios

Foto: Louie Jay Sienders

Mic’d up met Major Leaguer Josh Palacios

Tijdens de Kingdom Series oefent Team Kingdom of the Netherlands op weg naar een nieuwe deelname aan de World Baseball Classic op Curaçao. Voor dat toernooi zijn de regels van deelname iets soepeler. Zodra er aangetoond kan worden dat minimaal een van de ouders van een speler een link hebben met het deelnemende land is hij speelgerechtigd.

Dit is het geval bij de honkbalbroers Josh (27) en Richie (25) Palacios. De in Brooklyn, New York opgegroeide broers zijn beiden outfielder, Major Leaguer en zoon van een Curaçaose moeder. Ze zijn geen onbekenden van bondscoach Hensley Meulens, die hun oom goed kent.

Een andere oom van de Palacios broers, Rey, speelde ooit zelf al in de Major League en ook hun vader was een uitstekende Puerto Ricaanse honkballer in de VS.

In onderstaande video leer je de oudste broer al enigszins kennen tijdens een training waarin hij mic’d up werd.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Honkbal